Afgørende støtte
Økologiens Have havde ved udgangen af 2013 solgt støttebeviser for over 200.000 kr. Denne støtte har været en meget stor hjælp. Uden det beløb havde vi ikke kunne redde Haven, da den under navnet "Den Økologiske Have" gik konkurs i 2011. 

Behovet for økonomisk støtte er stadig stort. Det tager tid og kræver penge at få en mere selvbærende økonomi op at stå, så vi håber at kunne sælge mange flere støttebeviser fremover. Måske har du også lyst til at købe ét eller flere? Et sådan støttebevis er også en god gave at give.

Nonprofit organisation
Økologiens Have er ejet af den almennyttige forening Økologiens Have. Jorden har vi lejet af Odder Kommune på en langtidskontrakt, men det er foreningen, som ejer alle aktiverne på grunden. Dit støttebeløb vil gå ubeskåret til Havens drift og udvikling.

Læs her mere om foreningen Økologiens Have (vedtægter m.v.)

 

Vi sender dig et individuelt bevis på din støtte
Når vi har modtaget din bestilling og betaling, sender vi dig med mail en pdf af dit støttebevis. Støttebeviserne er individuelt nummererede og med støttegiverens navn, adresse, email og evt. telefonnummer - og lige til at printe ud.

 

Sådan kan du også gøre:

Hvis du godt vil købe et støttebevis, men ikke i denne webshop, er det blot at kontakte os på tlf. 24 96 30 15 eller mail@okologienshave.dk.

Efterfølgende sætter du det aftalte beløb ind på vores bankkonto.

Merkur Andelskasse: Reg. nr. 8401, Kontonr. 1167123

Og når pengene er registreret på kontoen, sender vi dig støttebeviset.