Book et arrangement

Økologiens Have har ofte kurser eller arrangementer som er velegnede til f.eks. firmature, familieudflugter, el.lign.

Der kan i forbindelse med disse arrangementer ofte aftales tilkøb af forplejning.

Vores øvrige aktiviteter, som man kan tilmelde sig, finder du her....

Der er p.t. følgende muligheder:
 

Udlejning af væksthus

Fester i vores skønne glasvæksthus foregår i partnerskab med Restaurant Himmel og Hav, Kysing Strand. Her fås fantastisk, fantasifuldt og økologisk mad, som matcher rammerne i væksthuset.
Send en mail på: kontakt@restauranthimmeloghav.dk og forhør dig om priser og muligheder. Vi leverer også økologiske drikkevarer til festen.
 
Vi udlejer ikke væksthuset til fester uden madaftaler. Det er dog stadig muligt at booke til f.eks. en familie-sammenkomst en søndag eller lignende, uden madaftale. Forhør nærmere på mail: mail@okologienshave.dk.
 
Huset kan rumme op til ca 100 spisende gæster - færre, hvis I skal have plads til band mm.

Bestil en rundvisning

Bestil en rundvisning
En generel rundvisning tager ca. 1 time, men de fleste haveinteresserede foretrækker mindst 1½ time. Er deltagerantallet større end 20–25 anbefaler vi, at der laves flere hold med hver sin rundviser.

Kontakt os i god tid og fortæl om de ønsker I har til rundvisningen. Haven er stor, og det er ikke muligt at nå det hele. Vi sender herefter to skriftlige bekræftelser, den ene returneres til Haven i underskrevet stand, den anden kan beholdes.

I øvrigt
Vi arrangerer også gerne skræddersyede workshops og andre individuelle arrangementer. Kontakt os og hør nærmere.

Priser
Prisen for en bestilt rundvisning i Havens åbningstid er 750 kr. Udenfor åbningstid er prisen 1.000 kr. (priserne er ekskl. moms). 

I forbindelse med rundvisninger kan der tilkøbes en lettere anretning eller blot te, kaffe og kage. Er vejret dårligt, er der plads indendørs til 60 personer i vores store væksthus. Kontakt os for yderligere information og aftale/tilbud.

Skal Haven holde åben uden for åbningstid koster det 300 kr./time (ekskl. moms). Ring og aftal nærmere.

Mad og saft med gran

”Først skal træet vises, siden skal det spises” – Ja, grantræer kan spises, især når de om foråret står med friske lysegrønne skud. I skoleskoven ved Økologiens Have vokser der forskellige arter af gran og ædelgran samt andre spiselige nåletræer, men også den giftige taks. Vi ser på de forskellige træers kendetegn og viser, hvordan man sanker gran til madlavning. Bagefter smager vi på mad og saft lavet med forskellige slags gran.                      

 

Sted: Økologiens Have, Rørthvej 132, 8300 Odder

Rundviser: Biolog Merete Johannsen       

Varighed 2 timer. Max antal deltagere 20 personer.  

Kan bestilles i tidsrummet medio april til og med medio juni. Bestil via mail: mail@okologienshave.dk

Pris kr. 1.500.

Urteworkshop - En oplevelse for sanserne

I Økologiens Have vokser der et væld af forskellige urter, herunder krydderurter, som kan bruges til at give duft og smag til maden. Urternes smag og duft kan bevares ved forskellige metoder, bl.a. ved at fremstille urtesalt og sukker, hvilket er en intens sanseoplevelse. Workshoppen indledes med rundvisning i haven og indsamling af urter. Herefter kan man nyde en kop urtete og lave sin egen urtesalt og -sukker, som man kan tage med hjem. Medbring to små glas eller bægre til det fremstillede urtesalt og –sukker. – Eller I kan købe på stedet. Velegnet for børn.

Varighed 2 timer. Max antal deltagere 20 personer.

Workshop-leder: Biolog Merete Johannsen                  

Kan bestilles i tidsrummet 1. juni til og med ultimo august. Bestil via mail: mail@okologienshave.dk

Pris kr. 1.500.