Book et arrangement

Økologiens Have har ofte kurser eller arrangementer som er velegnede til f.eks. firmature, familieudflugter, el.lign.

Der kan i forbindelse med disse arrangementer ofte aftales tilkøb af forplejning.

Vores øvrige aktiviteter, som man kan tilmelde sig, finder du her....

Der er p.t. følgende muligheder:
 

Udlejning af væksthus

Fester i vores skønne glasvæksthus foregår i partnerskab med Restaurant Himmel og Hav, Kysing Strand. Her fås fantastisk, fantasifuldt og økologisk mad, som matcher rammerne i væksthuset.
Send en mail på: kontakt@himmeloghav.bio  og forhør dig om priser og muligheder. Vi leverer også økologiske drikkevarer til festen.
 
Vi udlejer ikke væksthuset til fester uden madaftaler. Det er dog stadig muligt at booke til f.eks. en familie-sammenkomst en søndag eller lignende, uden madaftale. Forhør nærmere på mail: mail@okologienshave.dk.
 
Huset kan rumme op til ca 100 spisende gæster - færre, hvis I skal have plads til band mm.

Bestil en rundvisning

Bestil en rundvisning
En generel rundvisning tager ca. 1 time, men de fleste haveinteresserede foretrækker mindst 1½ time. Er deltagerantallet større end 20–25 anbefaler vi, at der laves flere hold med hver sin rundviser.

Kontakt os i god tid og fortæl om de ønsker I har til rundvisningen. Haven er stor, og det er ikke muligt at nå det hele. Vi sender herefter to skriftlige bekræftelser, den ene returneres til Haven i underskrevet stand, den anden kan beholdes.

I øvrigt
Vi arrangerer også gerne skræddersyede workshops og andre individuelle arrangementer. Kontakt os og hør nærmere.

Priser
Prisen for en bestilt rundvisning i Havens åbningstid er 750 kr. Udenfor åbningstid er prisen 1.000 kr. (priserne er ekskl. moms). 

I forbindelse med rundvisninger kan der tilkøbes en lettere anretning eller blot te, kaffe og kage. Er vejret dårligt, er der plads indendørs til 60 personer i vores store væksthus. Kontakt os for yderligere information og aftale/tilbud.

Skal Haven holde åben uden for åbningstid koster det 300 kr./time (ekskl. moms). Ring og aftal nærmere.