Støt Haven på flere måder


●  Som medlem af foreningen Økologiens HaveLæs mere

●  Gennem frivilligt arbejde i Haven (café, havearbejde m.v.) - Læs mere

●  Ved at besøge Havens café, købe planter, rundvisninger eller andet - Læs mere

●  Ved at købe ind i vores webshop

●  Ved at deltage i vore arrangementer - Læs mere

●  Ved at indbetale støttebeløb m.v. - Kontakt os gerne ;-)

●  Som erhvervssponsor eller lignende - Se nedenfor

●  Ved at tilmelde sig Aura sponsorstrøm der støtter Økologiens Have (det koster ikke dig noget)

●  Eller ved at støtte og hjælpe Haven på anden vis.

Se Havens støtter  - Læs mere
 

Er du interesseret?
Hvis du godt vil være med til at støtte Haven og dens udvikling, kan du vælge en eller flere af ovennævnte relationer til Haven, eller du kan sende os en mail og fortælle, hvordan du godt vil støtte Økologiens Have.

 

Vil du være sponsor?

Grøn profilering
De virksomheder, som vælger at støtte Økologiens Have økonomisk, vil vi på forskellig vis kunne profilere i en grøn og bæredygtige kontekst. Bl.a. med skilte i Økologiens Have samt her på hjemmesiden, hvor vi vil sætte fokus på vores sponsorer og indsætte link til virksomhedernes egne hjemmesider. Efter aftale kan vi også indsætte individuelle sider, som kan profilere virksomhederne. Desuden kan vi i samarbejde med vores sponsorer arrangere særlige events m.v. i Økologiens Have for virksomhedens medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

 

Økologiens Erhvervsklub

Økologiens Have er så småt ved at forberede en ny og landsdækkende grøn erhvervsklub. Formålet er at samle de virksomheder omkring Haven, som har en grøn dagsorden – lige fra fødevareproducenter og forhandlere til green tech udviklere og designere. I Økologiens Erhvervsklub skal man kunne  danne netværk, få inspiration og dele erfaringer – og ikke mindst få glæde af de rammer og det indhold, som Økologiens Have kan sætte omkring forskellige kunde- og medarbejderarrangementer m.v.
 

Få et win-win samarbejde med Økologiens Have
Økologiens Erhvervsklub skal også være med til at skaffe drifts- og udviklingskapital til Økologiens Have. Stedet forbindes af rigtig mange med et sundere og mere bæredygtigt liv samt en omtanke for klodens fremtid. Positive værdier, som også vil gavne de virksomheder, som på forskellig vis støtter op bag Haven.

Økologiens Have rummer gode muligheder for skræddersyede win-win aftaler med erhvervslivet. Det kan fx være, at en virksomhed kan se en særlig effekt i at sælge udvalgte produkter sådan, at x antal kr. for hvert solgt produkt i en given periode går til at støtte Økologiens Have. Og fra vores side kan der skrues særlige arrangementer sammen i Haven til fordel for virksomhedens kunder og medarbejdere. Måske har du andre spændende ideer til et win-win samarbejde?

Hvis du som virksomhedsejer, erhvervsleder eller lignende syntes, at mulighederne er interessante, hører vi meget gerne fra dig. Også hvis du har gode ideer og andet input til en sådan grøn erhvervsklub.