Program for 2020 - opdateres løbende:

Gødning og plantemad

v/anlægsgartner Claus Pedersen

På denne haverundvisning fortæller Anlægsgartner & Jordbrugsteknolog Claus M. Pedersen om hvordan du holder din have, så let og effektivt som muligt – helt giftfrit.

Vi gennemgår de vigtigste haveredskaber, og hvordan du bruger dem bedst.
Du får vejledning i, hvordan du holder forskellige havetyper, og hvordan du gør det lettest muligt, så der er mere tid til at nyde haven. Vi taler om biodiversitet, hvad det er og hvordan du får mere af den i din have.

Der er også mulighed for at spørge til din egen have på rundvisningen.Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, og det er gratis at deltage, når man har betalt indgang til Haven. Gratis for medlemmer.

Søndag den 20. september kl. 14-15.30

Guidet gåtur

Guidet gåtur i Økologiens Have

Søndag den 27. september kl. 14-15.30

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, og det er gratis at deltage, når man har betalt indgang til Haven. Gratis for medlemmer.

Pilefletterkursus

Lørdag den 3. oktober kl. 11-14 - Kurset er nu fyldt op!

Kom og oplev glæden ved at arbejde med pil i Økologiens Have, når vi får besøg af Odder Pilefletterforening, som kommer og laver et kursus i pileflet.

Vi bliver kyndigt vejledt af underviser Frede Christensen.

Udnyt besøget til at nyde en tur rundt i Økologiens Have. Haven er åben fra kl. 10 til 16.

Pris: 150 kr. for medlemmer og frivillige, 175 kr. for ikke-medlemmer inkl. materialer og Entre. OBS: Max. 10 deltagere.
Kaffe, te og frokost m.m. kan købes i Havens cafe.

 

Hold øje med siden, den vil blive opdateret løbende. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet, så du får besked når der er nyt.

Tilmeldingsside: Du kan anvende denne tilmeldingsblanket, medmindre der står noget specifikt under arrangementet. Man behøver kun tilmelde sig, der hvor det kræves. Ellers møder man bare op.