Program for 2021 - opdateres løbende:

Hold øje med siden, den vil blive opdateret løbende. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet, så du får besked når der er nyt.

Guidet gåtur

Guidet gåtur i Haven med Sanne Rubinke

Søndag den 16. maj kl. 14-15.30

En mere vild have

En mere vild have v/Hanne Søgård.

Jeg tager udgangspunkt i Økologiens  Haves anlæg, hvor vi går en tur, og der bliver rig mulighed for inspiration, og til at få svar på dine spørgsmål. Husk påklædning efter vejret. Har der været meget regn, kan der være mudret og sumpet, der hvor vi går, men jeg tager bestik af mit publikum, når vi mødes og turen bliver ikke strabadserende. Jeg har været anlægsgartner siden 1980 og er tidligere gartner, konsulent og leder i Den Økologiske Have.

Søndag den 23. maj kl. 14-15.30

Lokal afledning af regnvand

Lokal afledning af regnvand (LAR) – hvorfor og hvordan v/Hanne Søgård. Klimaændringerne gør, at vi vil få mere ekstremt vejr, herunder flere skybrud og dermed risiko for oversvømmelser. Ved at bruge regnvandet i egen have, mindskes belastningen af kloaknettet samtidig med, at du støtter biodiversiteten. Kom og lad mig vise dig nogle eksempler på, hvad du kan gøre. Jeg tager udgangspunkt i Økologiens Haves anlæg, hvor vi går en tur, og der bliver rig mulighed for inspiration og til at få svar på dine spørgsmål. Jeg har været anlægsgartner siden 1980 og er tidligere gartner, konsulent og leder i Den Økologiske Have.

Søndag den 6. juni kl. 14-15.30

Bierne

Ved Peter Bartoldi

Søndag den 13. juni kl. 11-12.30

Urtete

Ved Gunvor Juul

Hvordan bruges urterne, og hvad er de gode for

Søndag den 20. juni kl. 14-15.30

Skt. Hans

Mere info senere

Onsdag den 23. juni fra kl. 17

Tilmeldingsside: Du kan anvende denne tilmeldingsblanket, medmindre der står noget specifikt under arrangementet. Man behøver kun tilmelde sig, der hvor det kræves. Ellers møder man bare op.