Program for 2020 - opdateres løbende:

Debatmøde udsat!

Pga. Corona er vi desværre nødt til at udsætte vores arrangement med Maria Reumert Gjerding til efter sommerferien. Oprindeligt planlagt til den 29.4.20.
Dem, der har købt billet vil få deres indbetaling tilbageført. Det betyder, at hvis man ønsker at deltage i mødet med den nye dato, skal man købe billet igen.
Der vil snarest blive udmeldt en ny dato med mulighed for billetkøb.

Debatmøde med Maria Reumert Gjerding, Præsident for DN

Økologiens rolle i forhold til biodiversitet og klima

Nogle tvivler, men mange mener, at vi bør satse endnu mere på økologi af hensyn til både biodiversiteten, klimaet og grundvandet. Men er økologi virkelig løsningen på nogle af vores store udfordringer, eller er den bare en del af en større omstilling af vores samfund?  Og hvordan kan vi som forbrugere gennemskue, om vores adfærd og indkøb gavner klimaet eller biodiversiteten? Det er nogle af de emner, som præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding vil tale om, når hun onsdag 29. april gæster Økologiens Have i Odder. Alle er velkomne til at komme og debattere med hende. Debatmødet holdes i Havens store væksthus og er arrangeret i samarbejde mellem Haven og den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening.

Økologiens Have er grundlagt i 1991. Dengang brugte man sjældent ordet biodiversitet, men biodiversitet er faktisk tænkt ind lige fra begyndelsen, og Haven rummer i dag over 2000 forskellige planter - og alt dyrkes uden brug af kunstgødning eller sprøjtemidler. Haven er Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave.

Danmarks Naturfredningsforening er med sine ca. 130.000 medlemmer landets største grønne forening. DN har afdelinger i næsten alle landets kommuner, i Odder har den lokale afdeling ca. 700 medlemmer. Maria Reumert Gjerding blev i april 2018 valgt som foreningernes præsident.

 

Aftenens program:

17.00-17.10 Sanne Rubinke (leder af Økologiens Have) og Ib Salomon (formand for DN-Odder) byder velkommen. 

17.10-18.00 Maria Reumert Gjerding har ordet.

18.00-18.30 Pause med spisning

18.30-19.50 Maria Reumert Gjerding har ordet - debat

19:50 Afrunding.

Hold øje med siden, den vil blive opdateret løbende. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet, så du får besked når der er nyt.

Her kommer oplysninger om kommende arrangementer

(Skrol ned og se mere udførlig beskrivelse af de enkelte arrangementer, samt tid, sted og evt. pris og tilmelding). Hvis ikke der er opgivet en pris, er det gratis at deltage, når man har betalt indgang til Haven.

Vedr. gruppearrangementer: Se her

Tilmeldingsside: Du kan anvende denne tilmeldingsblanket, medmindre der står noget specifikt under arrangementet. Man behøver kun tilmelde sig, der hvor det kræves. Ellers møder man bare op.