Åbningstider

Åbningstider

I hverdagene, hvis ikke cafeen er bemandet, betales i postkasse ved cafedør eller på mobilepay nr. 40533 (skriv 'Entre' ved mobilepaybetaling).

Det koster ikke entre, hvis du udelukkende besøger butikken eller planteudsalget. Hvis man i forbindelse med køb i butik eller planteudsalg også ønsker at gå en tur i haven, skal der betales entre.

Det er i havens åbningstid altid muligt at købe planter, frø, krydderurter, grønsagsplanter, stauder, økologisk gødning, plakater, gode havebøger, vin, postkort, m.m.


Entré: 

Vinter (1/11 - 31/3)              20 kr. for voksne, gratis for børn til og med 14 år
 
Sommer (1/4 - 31/10)         50 kr. for voksne og 10 kr for børn 3-14 år

Ved særlige arrangementer kan prisen være højere.

Praktiske informationer

Gangbesværede og handicappede:

For gangbesværede har vi handicap P-plads lige ved indgangen og et handicap-toilet.

Der er anlagt en rampe til havens lille café og butik.

I vådt vejr kan det være vanskeligt at komme rundt i haven i kørestol. Endvidere er de fleste stier uegnede til rollatorer. Haven er stor, ca. 12 ha (120.000 kvm), så det er et stort område at færdes på, hvis man som gangbesværet gerne vil have det hele med, der er dog mange siddepladser undervejs rundt i haven.

Mad og drikke:

Besøgende er velkomne til at medbringe mad og drikke og nyde det i Haven. Der er mulighed for at sidde i Havens store væksthus, hvis det ikke er reserveret til selskab eller andet, samt ved borde og bænke flere steder i Haven (i Haven er der også siddepladser med overdækning). Borde og siddepladser på cafeens terrasse og i salgsvæksthuset benyttes af kunder i cafeen.

Læs mere om Havens café ...

Toiletforhold:

Tæt ved Havens indgang, café og legeplads er der 3 toiletter. Det ene er et handicaptoilet med rampe.

Puslepladsen er på handicaptoilettet.

Hunde:

Hund i snor er velkommen i haven. Husk poser til hundens efterladensskaber.