Giv et gavekort til vores café og butik

Gavekort 250

Flot 4-sidet kort, som på forsiden har et billede malet af kunstneren Ole Grøn. Og inde i kortet vil den ansvarlige i Økologiens Have indskrive de 250 kr., som gavekortet lyder på, og efterfølgende underskrive og stemple. Beløbet er incl. moms.

Klik på pilene under billedet for at se kortes side 3, hvor dato, beløb m.v. indskrives

Teksten med småt inde i kortet siger: 
Gyldighedsperiode: 2 år fra udstedelsesdato.
Gavekortet kan benyttes i Havens café og butik.
Gavekortets pålydende værdi kan ikke udbetales i kontanter.

Nederst plads til Havens underskrift og stempel.

250,00 DKK

Med et gavekort til vores café og butik kan du både støtte Haven og glæde den person, som skal have kortet. Du kan her i vores webshop købe et uspecificeret gavekort, som kan indløses i Havens café og butik. Du kan også købe gavekortet i vores fysiske butik i Haven. Hvis du kun bestiller gavekort, så sendes det som quickbrev.

Flot 4-sidet kort (inkl. kuvert)
Kortet, som på forsiden har et motiv malet af kunstneren Ole Grøn, vil blive sendt med posten til den adresse, du oplyser ved købet. Regn med op til 5 dages ekspeditionstid. Kontakt os, hvis det haster meget.

Varesortiment i Havens café og butik
I Havens café er der mulighed for at købe lette frokostretter, sandwich, boller, kage m.v. samt is og drikkevarer. I den tilknyttede butik sælges økologisk slik, vin og gode havebøger m.v. Der er også salg af forskellige økologiske planter til haven, økologisk gødning, krukker og andre haveartikler.

Gyldighed: 2 år

 

 

Medlemsskab af foreningen Økologiens Have
Det kan også være en god idé at give et medlemskab til foreningen Økologiens Have eller et Støttebevis som gave.

Læs mere om medlemskab ...