Bøger

Find din bog her i webshoppen. Vi har dog også bøgerne i vores Café/butik, så de kan også købes i Økologiens Have.

Bøgerne er herunder opdelt i følgende grupper:

1 - Vores egen bog : Økologiens have har slået rod

2 - Den økologiske serie

3 - Havebøger og madbøger

4 - Den lille hvide serie

1. Vores egen bog

Havens Jubilæumsbog

I anledning af Havens 25 års jubilæum i 2016 er der blevet lavet denne flotte bog.

Bogen, som er på 80 sider, indeholder mange interessante indlæg  og en lang række flotte billeder fra første spadestik og frem til i dag.

Format: 22 × 22 cm, indbundet i stift bind (hardcover). 

Overskudet på bogen går til at støtte Økologiens Have.

God gaveide !


Teksten på bogens bagside:

Uden frivillige gik det ikke
I 1991 gik en flok frivillige i gang med at forvandle en stor, flad og knoldet lermark ved Odder til en have. De ville bevise, at det ikke kun var teori og tossede ideer, det med økologisk havebrug – at det var muligt at dyrke en have uden sprøjtemidler og kunstgødning.

Ideerne blomstrede, og entusiasmen fejlede ikke noget, men lige fra begyndelsen skrantede økonomien, og flere gange har Haven været dømt død. Ikke desto mindre har Haven nu eksisteret i 25 år, og den er mere grøn og frodig end nogensinde – ja du kan faktisk se over 1000 slags planter i Økologiens Have. Uden de frivillige var det aldrig gået, for lige siden den spæde start har de ydet en afgørende indsats, så dette jubilæumsskrift er i høj grad en hyldest til de frivillige. Men der skal også lyde en stor tak til Landsforeningen Praktisk Økologi, der i sin tid tog initiativet til Haven samt til Odder Kommune, der troede så meget på ideen, at den i 1991 stillede jorden til rådighed.

50,00 DKK 160,00

2. Den økologiske serie

3. Havebøger og madbøger

4. Den lille hvide serie