Oplevelser og løsninger

Det skal for hele familien være en rigtig god og berigende oplevelse at besøge Økologiens Have. Stedet skal med sjove aktiviteter, smukke omgivelser, stor biologisk diversitet, økologiske varer, spændende bygninger og bæredygtige løsninger markedsføre økologiens kvaliteter. Desuden skal et glad og optimistisk livssyn være fremherskende, for det er muligt at ændre verden i en mere bæredygtig retning. Den kan blive meget bedre, og vi ved allerede meget om hvordan. Det skal Haven fortælle.

En vigtig del af projektet er også at præsentere de mange informationer på en let tilgængelig og gerne underholdende måde. Og her skal alle aldersgrupper tænkes ind. Leg og læring skal spille sammen - og gerne med inddragelse af den mest moderne informationsteknologi - fx app's til smartphone og tablets.

Økologiens Have skal være et gennemført, rart og givende sted, som man har lyst til at vende tilbage til.

Også café/restaurant, butik og andre salgsrettede faste aktiviteter vil blive vigtige omdrejningspunkter i Økologiens Have og de gode oplevelser. Og disse funktioner skal kunne besøges uden at betale entré til Haven.