Annemette Østergaard Bach

Økologisk husholdning

Spis efter sæsonen 

VI HAR DESVÆRRE VÆRET NØDT TIL AT AFLYSE FOREDRAGET PGA. FÅ FÅ TILMELDINGER. VI FORSØGER AT FINDE EN DAG I EFTERÅRET I STEDET.

Den 18. august kl. 19.00 - 21.00
Foredrag om økologisk husholdning

v/ Annemette Østergaard Bach arrangeret i samarbejde med Praktisk Økologi/Mere liv i haven.

Sted:  Økologiens Have (Væksthuset), Rørthvej 132, 8300 Odder
Tilmeldingsfrist: den 10. august.
Billetter (56,00 kr.) købes her.  


Hvordan får du velsmagende og varieret mad af høj økologisk kvalitet på bordet året rundt? 
Et af den økologiske husholdnings grundprincipper er at spise frugt og grønt i sæson. Sæson betyder friske, lokale varer, og måske dyrker du selv en del af det? Annemette Bach fra Frugtformidlingen giver tips til at variere sæsonens høst med tilsmagninger fra alle verdenskøkkener, og ideer til at forlænge sæsonen på glas og flasker. Med både moderne og gamle husholdningskneb kan vi få lokale økologiske varer på bordet hver aften året rundt som velsmagende hverdagsmad. 
 
Vi starter med en rundvisning i den økologiske køkkenhave, dykker ned i sæsonens grøntsager og høster en håndfuld eksemplarer undervejs. 
Efter rundturen går vi i væksthuset og runder aftenen af med et oplæg om økologisk husholdning i et moderne perspektiv, smagninger og erfaringsudveksling.


Der vil være mulighed for at købe kaffe, te og kage m.m.

Husk påklædning efter vejret - vi skal være ude noget af tiden.

 

Lidt om Annemette:

Annemette er ansvarlig for Frugtformidlingens madstil og kulinariske udvikling. Annemette møder du i køkkenet, hvor hun laver mad sammen med børn og voksne. Annemette er projektleder, når det handler om praktisk madlavning, opskriftsudvikling, tilsmagning, råvarer, kvalitet og økologi. Annemettes specialer, som er dejlige, når der er mange kokke i køkkenet, er overblik, pædagogisk tæft og tålmodighed. Folkekøkkener, madlavningsworkshops og pædagogiske forløb i institutioner og skoler er blot nogle af Annemettes sikre formidlingsfora.

PB i Ernæring og Sundhed.