Den 25. august afholdte vi GRØN FESTIVAL i Økologiens Have. Vi skylder stor tak til vores sponsorer, især vores hovedsponsorer Hanegal og Odder Kommune.

Vejret var med os, og det blev en helt fantastisk dag. Der kommer snarest billeder fra dagen.

Der var markedsplads med udstillere af forskellige økologiske og bæredygtige produkter, informationsstande, debat, tombola, m.m. Se udstillerlisten længere nede.

Der var underholdning for hele familien, for alle aldre og forhåbentlig for enhver smag. Tino Tusindben underholdte både børn og voksne, der var rundvisninger i Haven, hos bierne og i Fælleshaven, snobrødsbagning, musik, m.m. i løbet af dagen. Og så var det en dejlig dag bare at være i Haven!

Musik til Grøn Festival 2019

Kammers Crooner Duo spillede på markedspladsen
 

Jens og Flemming spillede bl.a. ved indgangen
 

Duoen The Leadsingers, Rasmus Pedersen og Rikke Egholm sang og spillede ved væksthuset.

Duoen The Leadsingers består af Rasmus Pedersen og Rikke Egholm, som begge til dagligt er forsangere i forskellige orkestre.

Repertoirelisten byder på ALT mellem himmel og jord, men med sikkerhed for at publikum kan synge med – også (og ofte) på nogle af de sange, de havde glemt de godt kunne udenad. Selvom de kun er en duo bliver musikken leveret, som stod de i tøris og rødt spotlight...

Og der vil højst sandsynligt (læs: helt sikkert) blive fyret både onkeljokes og konfetti af ... En ting er helt sikkert – musikken bliver leveret med kæmpe overskud, dyb indlevelse og masser af rock-attitude! OG – der er korstemmer på ALT – for de er jo begge LEADSINGERS!

Tino Tusindben - Tryllekunstner

Tino Tusindben lavede tryllerier for børn og voksne

Vi har i år fået to hovedsponsorer!

samt yderligere sponsorat fra:

Markedspladsens udstillere - Tak for jeres deltagelse!

Økologiens Haves Tombola

Gaver er venligst sponsorerede af nedenstående firmaer, støt dem, de støtter os!

Overskuddet fra tombolaen går ubeskåret til forbedring af stald og folde for vores dyr!

Tak til alle sponsorer! og tak til alle, der købte lodder og er med til at forbedre vores stalde og folde ;-)