Den 25. august fra kl. 10-16 holder vi GRØN FESTIVAL i Økologiens Have. Vi skylder stor tak til vores sponsorer, især vores hovedsponsorer Hanegal og Odder Kommune.

Der vil være markedsplads med udstillere af forskellige økologiske og bæredygtige produkter, informationsstande, debat, tombola, m.m.

Der vil være rig mulighed for at få stillet sin sult og tørst både i væksthuset, ved nogle af standene, eller med egen picnic-kurv.

Der er underholdning for hele familien, for alle aldre og
forhåbentlig for enhver smag. Tino Tusindben laver underholdning for børnene, der er rundvisninger i Haven, hos bierne og i Fælleshaven, snobrødsbagning, musik, m.m. i løbet af dagen. Gå også selv en tur, og oplev Havens mange forskellige områder og dyr.

Så kom og vær med til at gøre dagen til en god oplevelse for alle. Vi fra Haven vil i hvert fald gøre vores bedste. Vi har plads nok, og der er gratis parkering. Så mangler vi bare at tage vejrguderne i ed.

Entré: Voksne 50 kr./ Medlemmer 25 kr./ Børn Gratis

NB: Gratis parkering

Tino Tusindben - Tryllekunstner

Tino Tusindben tryller og klovner for børn og voksne

Glæd jer til herlig underholdning!

Musik til Grøn Festival 2019

Kammers Crooner Duo spiller på markedspladsen
 

Jens og Flemming spiller bl.a. ved indgangen
 

Ca. kl. 14.30 synger og spiller duoen The Leadsingers, Rasmus Pedersen og Rikke Egholm.

Duoen The Leadsingers består af Rasmus Pedersen og Rikke Egholm, som begge til dagligt er forsangere i forskellige orkestre.

Repertoirelisten byder på ALT mellem himmel og jord, men med sikkerhed for at publikum kan synge med – også (og ofte) på nogle af de sange, de havde glemt de godt kunne udenad. Selvom de kun er en duo bliver musikken leveret, som stod de i tøris og rødt spotlight...

Og der vil højst sandsynligt (læs: helt sikkert) blive fyret både onkeljokes og konfetti af ... En ting er helt sikkert – musikken bliver leveret med kæmpe overskud, dyb indlevelse og masser af rock-attitude! OG – der er korstemmer på ALT – for de er jo begge LEADSINGERS!

Oplæg i Debatteltet

11.00-11.45     Oplæg om bæredygtigt byggeri, med Dennis Hyllested Nielsen fra Byggefirmaet TræVærk . TræVærk bygger moderne bæredygtige åndbare træhuse, med mindst muligt co2 aftryk. Dennis fortæller om bæredygtig økonomi, og hvordan byggebranchen kan være med til at give folk mere tid til livet.

12.00-12.30     Oplæg om parpiruld som isolering i byggeri. Henning Baadsmand fra Papiruld-Aarhus fortæller om parpiruld og giver 10 gode grunde til, hvorfor man skal vælge papiruld som isolering i byggeri. Henning har 30 års erfaring med papiruld.

13.00-13.45     Debat om økologisk byggeri. Dennis fra Træværk invitere to politikere til debat. 

 

Deltagere: 

- Ole Lyngby Pedersen (V), sidder i byrådet i Odder Kommune og er formand for Miljø-, teknik- og klimaudvalget og formand for Odder Kommunens Grønt Råd.

- Camilla Fabricius (S), medlem af folketinget. Tidligere viceborgermester og formand for bæredygtighedsrådet i Aarhus Kommune.

 

Vi har i år fået to hovedsponsorer!

samt yderligere sponsorat fra:

Markedspladsens udstillere

Økologiens Haves Tombola

Gaver er venligst sponsorerede af nedenstående firmaer, støt dem, de støtter os!

Overskuddet fra tombolaen går ubeskåret til forbedring af stald og folde for vores dyr!

Tak til alle sponsorer!