Tusind tak til alle for en dejlig og vellykket dag!
Det var en fantastisk dag for både børn og voksne, med markedsplads, workshops, tombola, snobrød, musik, underholdning for børn, rundvisninger, debat, god mad og god stemning.
 
Der kommer flere billeder på hjemmesiden, så snart vi har dem klar.
TV2 Østjylland var forbi, og klippet kan ses her ( de sidste par minutter i udsendelsen)

Vinder af fotokonkurrence

Grøn Festival 2018

Tillykke til Lisette der vandt fotokonkurrencen med dette søde billede under Grøn Festival 2018.

Lisette har vundet et gavekort til en flot stor fotobog fra CEWE FOTOBOG, og hun vil få direkte besked.

Cirkus Skunk - klovneri for børn og voksne!

David er en fantastisk klovn, en herlig linedanser, en morsom jonglør, et forbløffende one-man orkester – og så kan han trylle, så børn taber kæben og voksne må le.

Glæd jer til herlig underholdning!

Jo & the Mofos

Vi slutter dagen af med rocksensationen Jo & The Mofos med 11-årige Johanne Astrid bag trommerne. Efter sejren i ‘Danmark Har Talent’ i 2017 har bandet, hvis medlemmers alder spænder over fire årtier, turneret flittigt rundt i hele landet og den massive interesse er ikke blevet mindre.

Den er tværtimod kun blevet større. Lige fra Johannes gæsteoptræden med D-A-D til Snoop Doggs deling og ros af bandets optræden, så har opmærksomheden været enorm fra både indland og udland. Efter bandets spæde start med diverse covernumre som hyldest til rockens allerstørste, så har den naturlige udvikling til selvskrevne numre været utroligt succesfuld. 

Jo & the Mofos har endda udgivet egen EP. Med deres potente, sammentømrede lyd og deres skyhøje ambitioner har bandet imponeret på scener rundt i hele landet igennem det sidste år. Et særdeles godt bud på, hvordan rockmusik kan lyde i år 2018.

Vi har i år fået to hovedsponsorer!

samt yderligere sponsorat fra:

Markedspladsens udstillere

Økologiens Haves Tombola

Gaver er venligst sponsorerede af nedenstående firmaer, støt dem, de støtter os!

Overskuddet fra tombolaen går ubeskåret til indkøb af en fantastisk bålhytte til Haven!

Tak til alle sponsorer! Tombolaen blev en kæmpe succes - der blev helt udsolgt, så nu er vi meget tæt på vores bålhytte ;-)