Åbningstider

Haven er åben fra 11-15 hver dag

 

Fra skærtorsdag i påsken til og med efterårsferien uge 42 er have, café og butik åben alle weekends, helligdage og skoleferier kl. 10.00-17.00. 

Selve Haven kan dog besøges hele året på hverdage kl. 11.00-15.00, og her vil der normalt også være åbent for salg af planter, frø, jord og gødning. Fra 1.1.18 - Skærtorsdag den 29.3 er Haven helt lukket hver onsdag.

Det er i havens åbningstid altid muligt at købe planter og frø. Hvis det er uden for caféens åbningstid, eller man ikke kan finde en medarbejder, så kan der lægges penge i postkassen ved caféen, eller der kan betales til Mobilepay nr. 40533 med angivelse af hvad man betaler for (f.eks. entre, planter, osv).

I butikken sælger vi bl.a. økologiske frø, krydderurter, grønsagsplanter, stauder, økologisk gødning, plakater, gode havebøger, vin, postkort, m.m.


Entré:  Her i vintermånederne kun halv pris:
20 kr. for voksne (fra 15 år)
  5 kr. for børn i alderen 3 til og med 14 år. Under 3 år gratis.

Udenfor Caféens åbningstid lægges entrébetalingen i kassen ved butiksdøren eller der betales til Mobilepay nr. 40533 med beskeden 'Entre'.

Ved særlige arrangementer kan prisen være højere.

Praktiske informationer

Gangbesværede og handicappede:

For gangbesværede har vi handicap P-plads lige ved indgangen og et handicap-toilet.

Der er anlagt en rampe til havens lille café og butik.

I vådt vejr kan det være vanskeligt at komme rundt i haven i kørestol. Endvidere er de fleste stier uegnede til rollatorer. Haven er stor, ca. 12 ha (120.000 kvm), så det er et stort område at færdes på, hvis man som gangbesværet gerne vil have det hele med, der er dog mange siddepladser undervejs rundt i haven.

Mad og drikke:

Besøgende er velkomne til at medbringe mad og drikke og nyde det i Haven. Der er mulighed for at sidde i Havens store væksthus, hvis det ikke er reserveret til selskab eller andet, samt ved borde og bænke flere steder i Haven (i Haven er der også siddepladser med overdækning). Borde og siddepladser på cafeens terrasse og i salgsvæksthuset benyttes af kunder i cafeen.

Læs mere om Havens café ...

Toiletforhold:

Tæt ved Havens indgang, café og legeplads er der 3 toiletter. Det ene er et handicaptoilet med rampe.

Puslepladsen er på handicaptoilettet.

Hunde:

Hund i snor er velkommen i haven. Husk poser til hundens efterladensskaber.