SKAL VI HAVE EN BÅLHYTTE?

Vi har været så heldige at få lovning på 30.000 kr. fra Friluftsrådet til en bålhytte, hvis vi selv skaffer et tilsvarende beløb. Prisen er baseret på et tilbud, som vi har fået på en færdig opsat bålhytte. (Her ses et eksempel på en bålhytte, det bliver noget i den stil.)

Vi vil meget gerne have lavet en bålhytte, så vi uanset vejret kan hygge og lave mad eller snobrød over bål, til glæde for havens gæster, skoleklasser, børnehaver, m.fl. Desuden vil det give mulighed for flere forskellige bålaktiviteter.

Vi skal altså selv skaffe 30.000 kr. - Vil du hjælpe os med at realisere vores ønske om en bålhytte, så kan du gøre det ved at indbetale din støtte enten via disse links eller til mobilepay nr. 40533, skriv 'bålhytte'

Vil du gerne give et andet beløb, så kan du overføre det via mobilepay, som nævnt ovenfor.

Vi er glade for alle beløb, uanset størrelse!

Alle bidragydere vil blive inviteret med til en festlig indvielse af bålhytten, når den kommer.

(Midt i juni har vi fra vores gode medlemmer og venner fået indsamlet knap 10.000 kr!, og vi har desuden besluttet, at overskuddet fra vores tombola til Grøn Festival går ubeskåret til bålhytten)

NB: Hvis du betaler med mobilepay og gerne vil inviteres med til indvielsen, så bedes du sende en mail til Lene på lene@askhim.dk, så vi ved, hvor vi skal sende invitationen hen. Hvis du betaler via ovenstående links, så har vi fået din mailadresse.