Kurser m.m. i Økologiens Have

Du kan betale for dit kursus m.m. her via webshoppen. Skulle du have problemer med betalingen, kan du betale i cafeen den dag, du deltager i arrangementet.

Debatmøde med Maria Reumert Gjerding, Præsident for DN

Økologiens rolle i forhold til biodiversitet og klima

Nogle tvivler, men mange mener, at vi bør satse endnu mere på økologi af hensyn til både biodiversiteten, klimaet og grundvandet. Men er økologi virkelig løsningen på nogle af vores store udfordringer, eller er den bare en del af en større omstilling af vores samfund?  Og hvordan kan vi som forbrugere gennemskue, om vores adfærd og indkøb gavner klimaet eller biodiversiteten? Det er nogle af de emner, som præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding vil tale om, når hun onsdag 29. april gæster Økologiens Have i Odder. Alle er velkomne til at komme og debattere med hende. Debatmødet holdes i Havens store væksthus og er arrangeret i samarbejde mellem Haven og den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening.

Økologiens Have er grundlagt i 1991. Dengang brugte man sjældent ordet biodiversitet, men biodiversitet er faktisk tænkt ind lige fra begyndelsen, og Haven rummer i dag over 2000 forskellige planter - og alt dyrkes uden brug af kunstgødning eller sprøjtemidler. Haven er Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave.

Danmarks Naturfredningsforening er med sine ca. 130.000 medlemmer landets største grønne forening. DN har afdelinger i næsten alle landets kommuner, i Odder har den lokale afdeling ca. 700 medlemmer. Maria Reumert Gjerding blev i april 2018 valgt som foreningernes præsident.

 

Debatmødet finder sted onsdag 29. april kl. 17-20 i Væksthuset i Økologiens Have, Rørthvej 132, 8300 Odder.

 

Tilmelding og betaling via webshoppen (via dette link) : 50 kr. for medlemmer af Økologiens Have eller DN, 75 kr. for ikke-medlemmer. Medbring kopi af ordrebekræftelsen (gerne på telefonen), da denne fungerer som adgangsbillet.

Med i prisen er et måltid undervejs - vi regner med en pause fra 18 til 18.30, hvor Økologiens Have serverer chili cinq carne - en vegetarisk ret. Man kan købe (økologisk) øl og vand til maden. Kaffe og te er gratis.

 

Aftenens program:

17.00-17.10 Sanne Rubinke (leder af Økologiens Have) og Ib Salomon (formand for DN-Odder) byder velkommen. 

17.10-18.00 Maria Reumert Gjerding har ordet.

18.00-18.30 Pause med spisning

18.30-19.50 Maria Reumert Gjerding har ordet - debat

19:50 Afrunding.

100,00 DKK