Billetter og kurser

Du kan betale for dit kursus, billet m.m. her via webshoppen. Skulle du have problemer med betalingen, kan du betale i cafeen den dag, du deltager i arrangementet, men send os en mail i forvejen, så vi ved du kommer.

Stiklingeformering af frugtbuske

På kurset lærer du i praksis, hvordan du selv kan formere mormors velsmagende solbærbusk, så du får præcis samme sort eller blot får flere buske i haven ved selv at formere dem. Du får en indføring i forskellige formeringsmetoder som stiklingeformering og nedkrogning. Vi får en snak om, hvordan du optimerer forholdene for dine forskellige frugtbuske, og hvordan du kan have buske på selv meget lidt plads, som f.eks. en altan. Du vil gå hjem med større viden om dyrkning af de almindelige frugtbuske som ribs, solbær, stikkelsbær, hindbær, men også om blåbær, surbær (Aronia), brombær og vindruer. 

Vi går ud i Økologiens Have og finder egnet stiklingemateriale. Stiklingerne sætter du i en potte med jord, og den får du med hjem.

Tag fornuftigt fodtøj og arbejdstøj på der passer til vejret. Har du selv en yndlingshavesaks og evt. et ørnenæb så medbring den gerne.

KURSER EFTERÅR 2022

Torsdag 20. oktober kl. 13-15. Tilmelding og betaling via Havens webshop senest 12. oktober.

Lørdag 05. november kl. 13-15. Tilmelding og betaling via Havens webshop senest 29. oktober.

 

Varighed: 2 timer

Antal deltagere: 8-10  - Hvis færre tilmeldte end 5 personer kan kurset blive aflyst.

Underviser: Gartner Hanne B. Søgård

Pris: 100 kr. pr. person

På kursusdagen vil der for deltagere være mulighed for køb i havens planteskole og frøsalg med 30% rabat.

100,00 DKK