Bestilling af Jersey Græskalv / hakket oksekød til efterår 2014

Til efteråret har du igen mulighed for at købe 1/4 kalv - fersk, direkte afhentet eller leveret fra slagteriet i Aidt. Kalvene er maks. 8 måneder gamle, hvilket giver efter danske forhold noget helt enestående mørt kød – dyrene har kun levet af græs og æbler.
Kalvene har gået sammen med deres papmødre hele deres opvækst.

Du kan vælge mellem 15-20 kg eller 20-25 kg. Kødet er mærket og pakket i fryseposer, farsen dog i en pose, som du selv kan pakke efter ønske.
Slagteren i Aidt fordeler kalven i 4 lige store portioner, således at alle får noget af det hele. På denne måde får du en mere fordelagtig pris, idet udgiften til pakning, håndtering og indfrysning er sparet.

Ammekoen laves til fars - dog vurderer slagteren i hvert enkelt tilfælde om noget af kødet kan bruges til udskæringer:

  • Mørbrad 300 kr./kg
  • Bøffer af højreb 250 kr./kg
  • Højrebssteg 180 kr./kg
  • Inderlår, tyksteg, culotte, cuvette 150 kr./kg
  • Lever, hjerte, tunge 70 kr./kg

Du kan tilføje en pose med 10 kg hakket oksekød fra ammekoen til din bestilling - også fersk, lige til at pakke og fryse ind.

På mit kød til torvesalg er der 1 års holdbarhed - så frys jeres kød ned hurtigst muligt og få samme holdbarhed. 

Prisen på kalvekødet (ca. 20 kg.) er 110 kr./kg.
 
Prisen på hakket oksekød (10 kg) er 75 kr./kg.
Bestilling: send mail, bestil på torvet – endelig bestilt når, der er betalt depositum.

Det mest almindelige er selv at hente kødet på Aidt Slagtehus. Jeg kan levere i Århus-området. I resten af landet sker levering med posten!

Se i øvrigt vores hjememside: www.ryderne.dk